Családállítás

Következő családállítás: 2019. február 17. vasárnap 9.00, Dunaújváros, Kohász u. 8. fszt. 

Előzetes bejelentkezés szükség! Jelentkezhetsz állítónak és segítőnek! 

Facebook-esemény:  Dunaújváros

A családállításról

Hellinger az 1980-as évek második felében kezdte el a családállítás módszerének kidolgozását. A pszichoanalízis, a hipnózis, a tranzakció analízis és a családterápia módszereit ötvözve, saját tapasztalataival kiegészítve egy új módszert alkotott meg, mellyel rövid időn belül nagyon látványos sikereket ért el. Világszerte futótűzként terjedt el a szisztemikus-fenomenologikus rendszerterápia, azaz a Hellinger-féle családállítás módszere.

Felismerte, hogy szoros sorsközösséget alkotunk családunkkal 6-7 generációra visszamenőleg. Ebben a "nagy családban" törvények működnek, amelyeket egy úgynevezett "nagy családi lélek" felügyel. Ha egy családi rendszerben nincs "Rend" az arra késztethet családtagokat, hogy átvállalják azok sorsát, akiket valamilyen oknál fogva a családi lélekből vagy tudatból kizártak. Hellinger módszerével ezek a sorsösszefonódások felderíthetők és oldhatók, valamint segítségével felismerhetjük a valóságot, és a múlt tiszteletteljes elfogadásával nyitottá válhatunk a jövő felé, és egy új, örömtelibb életszakaszt kezdhetünk.

Családállítás, szervezetállítás, rendszerállítás

A Hellinger által megfogalmazott törvényszerűségek nemcsak a családokra, hanem más életfontosságú csoportokra, szervezetekre és rendszerekre is érvényesek. A munkahelyi és egyéb szervezetekben, rendszerekben végzett ilyen munka a szervezetállítás nevet kapta. A rendszerállítás pedig olyan csoportokban és helyzetekben, ahol emberek egy csoportot alkotnak (pl. egy baleset részesei.)

Kinek, milyen esetekben érdemes részt venni állításon?

 • hasonló kimenetelű párkapcsolatok esetén,
 • párkapcsolati konfliktusok esetén,
 • valamilyen kellemetlen helyzet többszöri ismétlődése esetén,
 • súlyos vagy krónikus betegség esetén,
 • ismétlődő önsorsrontás, bűntudat esetén,
 • családi vagy emberi konfliktusok esetén,
 • valamely személy elengedésének nehézsége esetén,
 • életviteli nehézségek,
 • gyermekkori sebek, traumák esetén,
 • függőségek,
 • pénzügyi nehézségek,
 • nehéz élethelyzetek, döntések esetén,
 • munkahelyi problémák,
 • önértékelési problémák, alacsony önbizalom, depresszió esetén.

Részvétel

Kétféle minőségben lehet részt venni a családállításban: állítóként és segítő szereplőként. A szereplők az állító családjának tagjait személyesítik meg, és nincs más feladatuk, mind engedni az érzéseket, és elmondani, mit éreznek. Néha rendkívül erősen élik át az adott családtag érzéseit. Ez a fajta részvétel is nagyon sokat ad a részvevőknek, egyedülálló lehetőség annak megtapasztalására, hogyan érzi magát a bőrében, és hogyan éli meg sorsát egy másik ember. A módszerben még az a nagyszerű, hogy a csoportrezonancia alapján, aki segítőként vesz részt egy állításon, az is a megélt tapasztalata által gyógyul, illetve felismerései lesznek saját életét illetően. (Sokszor legalább "annyit kap" a segítő is az állításon, mint akinek az állítása történik.)

A családfelállítás igénybe veheti figyelmünket és lelkierőnket, ezért pihenten érdemes jönni, valamint kényelmes ruhát érdemes felvenni. 

Szeretettel várlak!

Zsömbör-Gere Gréta

Önismereti és spirituális tanító, lélekgyógyász, life coach.

Tel.: +36/70 311 6057

E-mail: gere.greta@gmail.com

Facebook: Hazaérkezés - Út önmagunkhoz

Skype ID: gere.greta

Következő családállítás: 2019. február 17. vasárnap 9.00, Dunaújváros, Kohász u. 8. fsz.

Előzetes bejelentkezés szükség! Jelentkezhetsz állítónak és segítőnek!

Facebook esemény:  Dunaújváros

"Szia Gréti! Szeretnék egy kis tudósítást adni a tavalyi első tábor és az ottani családállítások utóhatásairól. Megtaláltam a mindig is keresett lelki békém. Teljesen szabad lettem a szülők felől és el tudtuk egymást engedni a fiammal, most tavasszal költözök teljesen külön, más településre. Lett új munkahelyem, amit imádok, a munkatársakat is. Kigyógyultam a glutén, tej, burgonya, paradicsom intoleranciámból. Épp most szoktatom vissza a napokban magam a tejhez és gluténhoz, krumplit és paradicsomot már egy hónapja eszek. Nem azt akarom állítani, hogy ez minden a családállítástól van, de hogy nagyon sok mindent felszabadított bennem, és elindított azon az úton, hogy végre a magam életét éljem boldogan, szabadon, az biztos. Azóta is hálás vagyok neked és nagyon szeretnék még családállításra menni, de az ősszel másnál megpróbált, sajnos csak egy gyenge utánzat volt, előre meg nem lehet tudni, hogy ki az, aki valóban lelkileg is ott van egy ilyen feladatra. Mindent köszönök!"

Szilágyi Erika

Jelentkezem családállításra

Kérlek, add meg az adataidat, és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Feliratkozás hírlevélre:

spiritualitás terápia önismeret tudatosság lélekgyógyász gyógyítás meditáció tábor megvilágosodás betegség tantra meditációs klub női workshop egészség pranajama biorezonancia hastánc lélektánc transzlégzés reinkarnációs utazás párkapcsolat elengedés karmikus oldás önmegvalósítás Dunaújváros meditációs tábor 2019 terapeuta Budapest életmód jóga fejlődés lélek terapeuta családállítás önismereti tábor egyéni terápia csoportos program coach life coaching life coach elvonulás meditációs tábor önismereti tábor fejér megye business coach business coaching spiritualitás terápia önismeret tudatosság lélekgyógyász gyógyítás meditáció tábor megvilágosodás betegség tantra meditációs klub női workshop egészség pranajama biorezonancia hastánc lélektánc transzlégzés reinkarnációs utazás párkapcsolat elengedés karmikus oldás önmegvalósítás Dunaújváros meditációs tábor 2019 terapeuta Budapest életmód jóga fejlődés lélek terapeuta családállítás önismereti tábor egyéni terápia csoportos program coach life coaching life coach elvonulás meditációs tábor önismereti tábor fejér megye business coach business coaching spiritualitás terápia önismeret tudatosság lélekgyógyász gyógyítás meditáció tábor megvilágosodás betegség tantra meditációs klub női workshop egészség pranajama biorezonancia hastánc lélektánc transzlégzés reinkarnációs utazás párkapcsolat elengedés karmikus oldás önmegvalósítás Dunaújváros meditációs tábor 2019 terapeuta Budapest életmód jóga fejlődés lélek terapeuta családállítás önismereti tábor egyéni terápia csoportos program coach life coaching life coach elvonulás meditációs tábor önismereti tábor fejér megye business coach business coaching spiritualitás terápia önismeret tudatosság lélekgyógyász gyógyítás meditáció tábor megvilágosodás betegség tantra meditációs klub női workshop egészség pranajama biorezonancia hastánc lélektánc transzlégzés reinkarnációs utazás párkapcsolat elengedés karmikus oldás önmegvalósítás Dunaújváros meditációs tábor 2019 terapeuta Budapest életmód jóga fejlődés lélek terapeuta családállítás önismereti tábor egyéni terápia csoportos program coach life coaching life coach elvonulás meditációs tábor önismereti tábor fejér megye business coach business coaching meditációs elvonulás meditációs elvonulás meditációs elvonulás önismereti elvonulás önismereti elvonulás önismereti elvonulás 2019 2019 2019