Táborok, elvonulások
Meditációs, önismereti, spirituális és tantra táborok

Következő önismereti és meditációs táborok, elvonulások időpontjai (részletek lent): 

1. Évindító Meditációs és Önismereti Elvonulás (pótszilveszteri tábor)

2019. január 11-13., (péntektől-vasárnapig, 3 nap, 2 éjszaka), Kulcs 

(ára: szállás, napi 3-szori étkezés, programok: 42.000,-)

Ez az elvonulás az elmúlt évünk/életünk összefoglalása, a visszatekintés lesz a téma, illetve mindennek az elengedése, ami idejét múlt, ami már nem szolgál minket. Majd mindazzal foglalkozni fogunk, amit szeretnénk az életünkbe bevonzani, megteremteni, a célok, és az ezeket gátló tényezők, blokkok oldásaUtolsó este pótszilveszteri buli, tánccal, nevetéssel, kis szertartással. :-)

A táboraimról általában:

Évek óta tartok intenzív meditációs, önismereti és spirituális elvonulásokat. Évente kb. 5-6 tábort szoktam szervezni, ezek általában 4-5-6 naposak, és különböző tematika alapján tartom ezeket: önismereti tábor, párkapcsolati tábor, újjászületés tábor, tantra tábor, nyári tábor (ez általában hosszabb, "kicsit nyaralós" :-) , szilveszteri tábor (amikor lezárjuk az elmúlt évet, és tudatosan kezdjük az újat), haladó önmegvalósítóknak szóló tábor, spirituális tábor, női tábor.

ÉVINDÍTÓ, PÓTSZILVESZTERI 

ÖNISMERETI ÉS MEDITÁCIÓS ELVONULÁS

2019. január 11-13. között egy évindító, pótszilveszteri önismereti és meditációs elvonulás tartok Kulcson, Budapesttől 60 km-re. 

Ha szeretnél néhány napot csak magaddal foglalkozni, egy hosszú hétvégére kikapcsolódni, lelki fejlődéssel és gyógyulással tölteni, és fantasztikus emberekkel megismerkedni, tarts velünk! :-)

A 3 napos tábor nem csak a fejlődésről és a változásról szól, hanem az önfeledt örömről, az Élet, a Létezés igazi megtapasztalásáról, a pihenésről és a feltöltődésről, a TUDATOSSÁGRÓL.

A tábor az elmúlt évünk/életünk összefoglalása, a visszatekintés lesz a téma, illetve mindennek az elengedése, ami idejét múlt, ami már nem szolgál minket. Majd mindazzal foglalkozni fogunk, amit szeretnénk az életünkbe bevonzani, megteremteni, a célok, és az ezeket gátló tényezők, blokkok oldása.

Utolsó este pótszilveszteri buli, tánccal, nevetéssel, éjfélkor kis szertartással. :-)

A cél, hogy a 3 nap alatt nagy fejlődésen, nagy változáson menjünk keresztül. Szeretném, hogy ez a 3 nap minél hatékonyabb legyen, és segítse mindenkinek a fejlődését, az életében lévő elakadáson való túllépést.

Reggelente pránajáma légzéssel és/vagy jógával indítjuk a napot. Utána meditációk, önismereti előadások, spirituális gyakorlatokat, tapasztalások lesznek. Dinamikus meditációkkal, transzlégzéssel, tánccal, lélektánccal töltjük fel testünket, lelkünket. :-) Esténként pedig kötetlen szabad foglalkozás, spirituális társasjáték, beszélgetés, tábortűz (kinek mi, igénye szerint). 

A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság. A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat. 

A tábor intenzív, a programok reggeltől estig tartanak. Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:

 • előadások, beszélgetések
 • energetikai gyakorlatok
 • önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, szívnyitás, párkapcsolat kötődések, belső férfi, belső nő, gyermekkori minták feldolgozása, szeretet, önszeretet, félelmek oldása, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
 • spirituális meditációk (önvaló kutatás, egó, személyiség, lélek, Forrással való kapcsolat stb.)
 • csakratisztító meditáció
 • családállítás
 • tantrikus gyakorlatok
 • csend-gyakorlatok, csend-meditációk
 • lélekgyógyászat, lélek-szer-elés, egyéni terápiák, reinkarnációs utazás igény szerint
 • kundalini meditáció, kundalini ébresztés
 • karmatisztítás
 • hangtál meditáció
 • pránajáma légzés
 • szabadtánc, hastánc, lélektánc
 • transzlégzés
 • transztánc
 • újjászületés terápia (magzati és születés élmény, születési traumák feldolgozása)
 • este tarot és spirituális társasjáték, beszélgetés, spiri filmnézés (igény esetén)
 • este közös éneklés, dobolás, zenélés (igény esetén)
 • tábortűz, esti sütögetés, beszélgetés
 • és sok-sok nevetés! :-)

Ez a sok program a 3 napba nem feltétlenül fér bele (ez függ természetesen a résztvevőktől is), de spontán és intuitív módon, valamint igény szerint, minél többet szeretnék betenni.

Időpont: 2019. január 11-13. (péntek reggeltől vasárnap délutánig, 3 nap)

Helyszín: Kulcs, Nap Háza, Hold Udvara Apartmanház. 

Szállás: Hangulatos nagy házban lesz, 2-3 ágyas szobákban, közösségi helyiséggel. Nagy kerttel rendelkezik a ház, ahol esténként beszélgetünk, tábortüzet rakhatunk, és ahol élvezni lehet a csendet, nyugalmat. 

Étkezés: Háromszori vegetáriánus étkezés, reggeli, kétfogásos ebéd, vacsora. Tudunk vállalni speciális étkezést is (laktóz-és gluténmentes vagy cukormentes stb.) Ezt előre szükséges egyeztetni, és 5.000 Ft többletköltséggel jár.

Utazás: Teleautókat tudunk szervezni. 

Ár: A 3 napos program, szállás és étkezés, összesen 42.000 Ft. (Speciális étkezést is tudunk vállalni, pl. gluténmentes, laktózmentes vagy cukormentes. Ez 5.000 Ft többletköltséggel jár.)

Jelentkezés: A táborba maximum 12-14 fő tud jelentkezni, mert a családias hangulatot, a személyes tanácsadást és az egyéni fejlődést fontosnak tartom. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni az elvonuláson, jelentkezz privátban minél előbb. A jelentkezés 20.000 Ft foglaló befizetésével biztosított. A részleteket email-en vagy telefonon egyeztetjük. (Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.)

A táborba kezdők és haladók is jelentkezhetnek, a meditációk és a gyakorlatok mindenkinek hoznak hatalmas tapasztalásokat, élményeket! :-)

Gyere és töltsd velünk ezt a pár napot, kapcsolódj ki, fejlődj és ismerkedj meg nagyszerű emberekkel!

Várlak szeretettel!

Zsömbör-Gere Gréta

Facebook-esemény: kattints ide

Jelentkezek a táborba

Kérlek, add meg az adataidat, és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

F. Barbi 

 

"Kedves Gréti!

Elég nehéz szavakba önteni a táborban megélt utazásokat, de valahogy megpróbálom átadni. Úgy indultam ebbe a táborba, hogy a kisebbségi érzésemet és az önbizalomhiányomat magam mögött hagyjam. Más, mély sérüléseket okozó problémákról valójában nem is tudtam. Pedig mint kiderült, van, csak már jó sok éve, jó mélyre eldugtam.


A táborba haladva borzalmas gyomoridegem volt. Egy hang nem jött ki a torkomon. Teljesen be voltam feszülve és szorongva. Az járt a fejemben, hogy vajon az emberek el fognak-e úgy, ahogy vagyok és szeretni fognak-e. Az első napon egy hang alig jött ki a torkomon és kb. a 2. szavamnál már sírtam.


A táborban megtanultam, hogyan szeressem magam, hogyan bízzak magamban, és fogadjam el a világot teljes földi tökéletességében. Minden egyes meditáció egy élő és érző testrészt rakott hozzám. A tábor végén a hernyóból pillangó lett. De úgy is fogalmazhatnék, hogy az élettelen, motorokkal működő testem megtöltődött lélekkel, érzésekkel és önmagammal :-)


Gréti mindvégig feltétlen szeretettel foglalkozott velünk. Egyénileg állt hozzánk, és folyamatosan segített a szavaival, támogatásával és a tudásával. Csodálatos ember. :-)


A csapat varázslatos volt. Új barátságok is születtek. Hatalmasakat sírtunk, nevettünk, beszélgettünk, elfogadtunk és szerettünk.


Most éppen ülök az ágyamon, és azon kapom magam, hogy csend van. Ez jó. Eszembe jut, hogy nincs szükségem a gondolataimra, jó nekem a csend önmagában, hogy örülhessek a pillanat magasztosságának.


Talán hallottunk sok teóriát, hogy mi a múlt és a jövő. Ezek nem léteznek, ám annál nagyobb hatást tudnak gyakorolni ránk. A múltat elengedni, az egyik legfontosabb tényező életünkben... Tegyük hát le a múltat, hiszen átéltük már általa, amit át kellett élnünk. Változtatni nem áll módunkban rajta, minden negatív érzelem pedig teherként rakódik ránk, mely akadályozhatja sorsunk további kedvező alakulását.


A legszerencsésebb, amit tehetünk a múltbéli negatív élményeinkkel szemben, hogy elfogadjuk olyannak, amilyen. Úgy voltak jók, ahogy voltak. Mert általuk válhattunk olyanná, amilyenek jelen pillanatban vagyunk.


Legfontosabb tehát, hogy mi van MOST! Élvezem minden pillanatát minden napnak, amelyen felébredhetek, és energiát kapok arra, hogy elvégezzem azt, amit el "kell" végeznem úgy, hogy közben élvezem, amit cselekszem. Ez a boldogság a mostban.


Köszönök mindent Gréti és köszönöm Nektek is Barátaim! :-)"

P. Nóri


"Nekem óriási előrelépés és élmény volt minden szempontból Gréti tábora.

Első sorban, hogy mertem a megérzésemre hagyatkozni, hogy mennem kell, mindenképpen ott a helyem, nagyon jó lesz; másodsorban, hogy kiálltam a szívem/lelkem szava (azaz magam) mellett azzal, hogy nem vettem figyelembe, ki mit gondol (külön töltöm a Páromtól a szilvesztert, stb.); harmad részről pedig, hogy tudtam magam függetleníteni az olyan véleményektől, mint:

- komolyan el merek úgy menni, hogy nem ismerek senkit (de szó szerint, még Grétit sem ismertem korábbról)?,

- ismeretlenekkel együtt aludni (ráadásul négy fős szobában)?,

- és így tovább, kaptam az "ívet", de végig nyugodt maradtam, biztatott a belső hang, hogy meg se halld ezeket, rám figyelj: menj, jó lesz.


És maximálisan így is lett. Olyan szeretetteljes, elfogadó Csapat jött össze, hogy szívem szerint maradtam volna még jó néhány napig és mindig melengeti a szívemet, ha visszagondolok az ott eltöltött napokra.

Ez a nagy dózisú feltétel nélküli szeretet még mindig velem van, azóta sem csökkent bennem, fűt belülről és már tudom, örökké velem marad! Csodálatos érzés!


Másrészről ennyit régen nem nevettem, mint a táborban :o) a hangulat szuper, oldott volt, Gréti pedig nagyon jól felépítetten vezette a gyakorlatokat és közben óriási megértéssel, elfogadással és szeretettel terelgetett minket. Egy percig sem unatkoztam és szerintem mások sem.


Mindenkinek szívből ajánlom Gréti táborait, akkor is, ha egyedül megy valaki, mert itt könnyen be tud majd illeszkedni és biztosan nem fogja magát különcnek érezni (itt senki nem volt az)


Én azt a gyerekkori rossz érzést akartam felül írni, hogy sosem tudtam magam elengedni és jól érezni a táborokban - maximálisan sikerült, annyira, hogy nemsokára újra csatlakozom :o) Sőt, alig várom, hogy mehessek!


Szeretet-öröm-elfogadás-oldódás és oldottság-érdekes,változatos és hatásos gyakorlatok-jelentős fejlődés, hatömören kellene a tábort összefoglalnom.


Köszönöm Gréti, köszönöm Tábortársaim ezt az életre szóló rendkívül pozitív élményt!"

F. Hajni


"Kedves Gréti! Annyira köszönök neked mindent!!!! Folyamatosan rátok gondolok. Tegnap este még sok minden a helyére került, és sok minden elkezdett dolgozni bennem. 

Most már én is egy teljesen új embert látok a tükörben. Annyi szeretet lett bennem, hogy nem is tudom mit kezdjek vele, csak lebeg a lelkem meg a szívem. Este éreztem azt, hogy a falam maradványai is felszívódtak. 

Nagyon rég nem éreztem ennyi szeretetet, ha egyáltalán éreztem ilyet valaha. Rengeteget kaptam ettől. 

Végre megtanultam szeretve lenni, feltételek nélkül, és most már én is tudok szeretni, nem csak az eszemmel, a szívemmel is. Neked köszönhetem életem legnagyobb élményét. Köszönöm a szeretetburkot, amit felhúztál körénk. 

Köszönök mindent! Most, hogy tudom, hogy ez milyen érzés, nem is akarok mást. Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk! Nagyon hálás vagyok neked ezért!"


Kriszta

"Kedves Gréti!  Annyira köszönöm Neked a tábort, hogy az Szavakkal nem kifejezhető. Olyan sok ideje keresek már valamit, Ami ennyire épiti a pici érzékeny zárkózott lelkemet és most végre RÁD találtam! 

Köszönöm a türelmedet, megértésedet és az egész családod jóságát. Soha ne hagyd Abba, amit csinálsz, mert nagyon sokat adsz ezekkel a táborokkal szerintem mindenkinek, nem csak Nekem. 

Most így 1 hét elteltével lassan leesik Minden kártya és meditáció jelentése.. Mindegyik az életembe vág! Nagyon jó! 

A legjobban AZT sajnálom, hogy nem tudok Minden táborba elmenni, de amelyikbe csak tehetem biztos, hogy elmegyek! Ja és a vicc az, hogyha nem lett volna cisztám, még most sem ismernélek! Remélem érzed AZT a sok hálát, amit mi táborosok érzünk irántad!

 Millió ölelés : Kriszta"

Zsömbör-Gere Gréta

Önismereti és spirituális tanító, lélekgyógyász, life coach.

Tel.: +36/70 311 6057

E-mail: gere.greta@gmail.com

Facebook: Hazaérkezés - Út önmagunkhoz

spiritualitás terápia önismeret tudatosság lélekgyógyász gyógyítás meditáció tábor megvilágosodás betegség tantra meditációs klub női workshop egészség pranajama biorezonancia hastánc lélektánc transzlégzés reinkarnációs utazás párkapcsolat elengedés karmikus oldás önmegvalósítás Dunaújváros meditációs tábor 2019 terapeuta Budapest életmód jóga fejlődés lélek terapeuta családállítás önismereti tábor egyéni terápia csoportos program coach life coaching life coach elvonulás meditációs tábor önismereti tábor fejér megye business coach business coaching spiritualitás terápia önismeret tudatosság lélekgyógyász gyógyítás meditáció tábor megvilágosodás betegség tantra meditációs klub női workshop egészség pranajama biorezonancia hastánc lélektánc transzlégzés reinkarnációs utazás párkapcsolat elengedés karmikus oldás önmegvalósítás Dunaújváros meditációs tábor 2019 terapeuta Budapest életmód jóga fejlődés lélek terapeuta családállítás önismereti tábor egyéni terápia csoportos program coach life coaching life coach elvonulás meditációs tábor önismereti tábor fejér megye business coach business coaching spiritualitás terápia önismeret tudatosság lélekgyógyász gyógyítás meditáció tábor megvilágosodás betegség tantra meditációs klub női workshop egészség pranajama biorezonancia hastánc lélektánc transzlégzés reinkarnációs utazás párkapcsolat elengedés karmikus oldás önmegvalósítás Dunaújváros meditációs tábor 2019 terapeuta Budapest életmód jóga fejlődés lélek terapeuta családállítás önismereti tábor egyéni terápia csoportos program coach life coaching life coach elvonulás meditációs tábor önismereti tábor fejér megye business coach business coaching spiritualitás terápia önismeret tudatosság lélekgyógyász gyógyítás meditáció tábor megvilágosodás betegség tantra meditációs klub női workshop egészség pranajama biorezonancia hastánc lélektánc transzlégzés reinkarnációs utazás párkapcsolat elengedés karmikus oldás önmegvalósítás Dunaújváros meditációs tábor 2019 terapeuta Budapest életmód jóga fejlődés lélek terapeuta családállítás önismereti tábor egyéni terápia csoportos program coach life coaching life coach elvonulás meditációs tábor önismereti tábor fejér megye business coach business coaching meditációs elvonulás meditációs elvonulás meditációs elvonulás önismereti elvonulás önismereti elvonulás önismereti elvonulás 2019 2019 2019