Táborok, elvonulások

Önismereti, meditációs és spirituális tudatosság táborok

Következő önismereti és meditációs táborok, elvonulások időpontjai (részletek lent): 

1. Nyári Teljesség Tábor - a test-lélek-szellem egységében 

2024. július 6-9., (szombattól-keddig, 4 nap, 3 éjszaka), Vöröstó.

(ára: szállás, IFA, napi 3-szori étkezés, programok: 125.000,-) (Facebook-on: itt találod)

A táboraimról általában:

Évek óta tartok intenzív meditációs, önismereti és spirituális elvonulásokat. Évente kb. 5-6 tábort szoktam szervezni, ezek általában 4-5-6 naposak, és különböző tematika alapján tartom ezeket: önismereti tábor, párkapcsolati tábor, nyári tábor (ez általában hosszabb, "kicsit nyaralós" :-), szilveszteri tábor (amikor lezárjuk az elmúlt évet, és tudatosan kezdjük az újat), haladó önmegvalósítóknak szóló tábor, spirituális tábor, női tábor.

NYÁRI ÖNISMERETI TUDATOSSÁG ELVONULÁS

2024. július 6-9. között egy ÖNISMERETI TUDATOSSÁG TÁBORT tartok Vöröstón (a Balaton-felvidéken).

Ha szeretnél néhány napot csak magaddal foglalkozni, kikapcsolódni, lelki fejlődéssel, egy kis nyaralással és önismerettel tölteni, és fantasztikus emberekkel megismerkedni, tarts velünk! :-) 

A cél, hogy a 4 nap alatt egy újjászületésen, nagy változáson menjünk keresztül.

 A 4 napos tábor nem csak a fejlődésről és a változásról szól, hanem az önfeledt örömről, az Élet, a Létezés igazi megtapasztalásáról, a pihenésről és a feltöltődésről, azaz a TUDATOSSÁGRÓL.

A meditációk és a gyakorlatok mellett több kirándulást és egyéb pihentető programot tervezek, melyek segítik a testi-lelki feltöltődést. A szállás hatalmas kerttel rendelkezik, ahol esténként hangulatos beszélgetésekkel, jó társasággal, tábortűz mellett lazítunk. :-) A balatoni fürdőzés mellett több kirándulást is tervezek: az Ingókövekhez, a Hegyestűhöz, Salföldre a pálos kolostorba, Tihanyba, vagy ellátogatunk a zalaszántói Sztúpához.

Reggelente pránajáma légzéssel és/vagy jógával indítjuk a napot. Utána meditációk, önismereti előadások,  kommunikációs játéktér-gyakorlatok, spirituális gyakorlatokat, tapasztalások lesznek. Dinamikus meditációkkal, tánccal töltjük fel magunkat. :-) Esténként pedig kötetlen szabad foglalkozás, spirituális társasjáték, beszélgetés, tábortűz (lehetőség szerint). Utolsó este tábortűz, tánccal, nevetéssel. :-)

A tábor alapja az önismeret, (ön)elfogadás, (ön)szeretet, megbocsátás, elengedés, tudatosság és az ÉLETÖRÖM, a LÉTEZÉSÜNK ÜNNEPLÉSE.

A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat. 

Jelentkezem

Kérlek, add meg az adataidat, és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

A tábor intenzív, a programok reggeltől estig tartanak. Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:

 • előadások, beszélgetések
 • energetikai gyakorlatok
 • stresszoldás
 • kirándulások és gyakorlatok kint a természetben: zalaszántói sztúpa, salföldi pálos templomrom, nagyvázsonyi vár és erdei templom, vöröstói Kálvári-domb
 • önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, párkapcsolat kötődések, férfiasság, nőiesség, (ön)szeretet, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
 • spirituális meditációk (önvaló kutatás, személyiség, Forrással való kapcsolat stb.)
 • kineziológiai gyakorlatok, korrekciók
 • csakratisztítás
 • kommunikációs játéktér-gyakorlatok
 • családállítás
 • csend-gyakorlatok
 • kundalini
 • hangtál fürdő
 • pránajáma légzés
 • szabadtánc, hastánc
 • este tarot és spirituális társasjáték, beszélgetés, spiri filmnézés (igény esetén)
 • este közös éneklés, dobolás, zenélés (igény esetén)
 • tábortűz, esti sütögetés, beszélgetés
 • tánc, buli a búcsúeste
 • fürdőzés a Balatonban
 • és sok-sok nevetés! :-)

Ez a sok program a 4 napba nem feltétlenül fér bele (ez függ természetesen a résztvevőktől is), de spontán és intuitív módon, valamint igény szerint, minél többet szeretnék betenni.

Időpont: 2024. július 6-9. (szombat reggeltől kedd délutánig, 4 nap/3 éjszaka)

Helyszín:  Vöröstó (Vázsonyi-medence, Balaton-felvidék), egy mesés kis falu, ahol élvezni lehet a csendet, nyugalmat, békét, a természet gyönyörűségét.

Szállás: Hangulatos nagy házban lesz, 2-3-4 ágyas szobákban, saját fürdőszobával, valamint nagy közösségi helyiséggel. Nagy kerttel rendelkezik a ház, ahol esténként beszélgetünk, tábortüzet rakhatunk, és ahol élvezni lehet a csendet, nyugalmat. 

Étkezés: Háromszori vegetáriánus étkezés, reggeli, kétfogásos ebéd, vacsora. Tudunk vállalni speciális étkezést is (laktóz-és gluténmentes vagy cukormentes stb.) Ezt előre szükséges egyeztetni, és 10.000 Ft többletköltséggel jár.

Utazás: Teleautókat tudunk szervezni. 

Ár: A 4 napos program, szállás, étkezés és IFA összesen 125.000 Ft. (Speciális étkezést is tudunk vállalni, pl. gluténmentes, laktózmentes vagy cukormentes. Ez 10.000 Ft többletköltséggel jár.)

Jelentkezés: A táborba maximum 1-18 fő tud jelentkezni, mert a családias hangulatot, a személyes tanácsadást és az egyéni fejlődést fontosnak tartom. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni az elvonuláson, jelentkezz privátban minél előbb. A jelentkezés 30.000 Ft foglaló befizetésével biztosított. A részleteket email-en vagy telefonon egyeztetjük. (Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni, azonban átruházható.)

Néhány vélemény a táborról: https://www.geregreta.hu/velemenyek/

A táborba kezdők és haladók is jelentkezhetnek, a meditációk és a gyakorlatok mindenkinek hoznak hatalmas tapasztalásokat, élményeket! :-)

Gyere és töltsd velünk ezt a pár napot, kapcsolódj ki, fejlődj és ismerkedj meg nagyszerű emberekkel!

Várlak szeretettel!

Zsömbör-Gere Gréta

Okl. természetgyógyász, kineziológus, life és business coach, védikus életmód mentor, családállító, fülakupunktúrás addiktológus, kommunikációs és önismereti szakember.


Jelentkezem

Kérlek, add meg az adataidat, és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Facebook-esemény: kattints ide

Jelentkezek a táborba

Kérlek, add meg az adataidat, és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

F. Hajni


"Kedves Gréti! Annyira köszönök neked mindent!!!! Folyamatosan rátok gondolok. Tegnap este még sok minden a helyére került, és sok minden elkezdett dolgozni bennem. 

Most már én is egy teljesen új embert látok a tükörben. Annyi szeretet lett bennem, hogy nem is tudom mit kezdjek vele, csak lebeg a lelkem meg a szívem. Este éreztem azt, hogy a falam maradványai is felszívódtak. 

Nagyon rég nem éreztem ennyi szeretetet, ha egyáltalán éreztem ilyet valaha. Rengeteget kaptam ettől. 

Végre megtanultam szeretve lenni, feltételek nélkül, és most már én is tudok szeretni, nem csak az eszemmel, a szívemmel is. Neked köszönhetem életem legnagyobb élményét. Köszönöm a szeretetburkot, amit felhúztál körénk. 

Köszönök mindent! Most, hogy tudom, hogy ez milyen érzés, nem is akarok mást. Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk! Nagyon hálás vagyok neked ezért!"

M. Anita


"Elvárások nélkül csatlakoztam a Tavaszi megújulás táborhoz. Sok évvel ezelőtt majdnem eljutottam egy táborodba Gréta, de az élet akkor közbeszólt. Ma már tudom, hogy egyszerűen csak akkor még nem jött el az ideje a találkozásnak. Évek óta járom az utamat, keresem a kérdéseimre a választ, sok csodálatos tanítóval találkozhattam az út során. De hiányzott valami, azt éreztem van egy fal, amit képtelen vagyok ledönteni magamban, hiába volt meg bennem a kíváncsiság, vagy a fejlődés iránti vágy, az útonjárás, a rengeteg tapasztalás. Amikor a táborba érkeztem, úgy éreztem megrekedtem, hogy nem tudom hogyan is haladhatnék tovább a külső, belső utamon.

Aztán a legváratlanabb pillanatban történt valami amit nehéz is szavakkal megfogalmazni, de úgy éreztem Gréta, hogy "belémlátsz", hogy nincs több mellébeszélés, hogy nem működik a kontroll, egyszerűen csak átélhettem valamit amit korábban olyan nagyon kerestem.

"Nyisd ki a szíved", ezt mondtad nekem, azt hiszem ez a következő lépés az úton, de olyan alapokat kaphattam Tőled és a tábor többi résztvevőjétől, hogy azt érzem, hogy tisztán látszik már a haladásom iránya. :-)

Köszönöm Gréta az élményt, és köszönöm a többieknek is, otthon éreztem magam ezalatt a néhány nap alatt Veletek! :-)"

F. Barbi 

 

"Kedves Gréti!

Elég nehéz szavakba önteni a táborban megélt utazásokat, de valahogy megpróbálom átadni. Úgy indultam ebbe a táborba, hogy a kisebbségi érzésemet és az önbizalomhiányomat magam mögött hagyjam. Más, mély sérüléseket okozó problémákról valójában nem is tudtam. Pedig mint kiderült, van, csak már jó sok éve, jó mélyre eldugtam.


A táborba haladva borzalmas gyomoridegem volt. Egy hang nem jött ki a torkomon. Teljesen be voltam feszülve és szorongva. Az járt a fejemben, hogy vajon az emberek el fognak-e úgy, ahogy vagyok és szeretni fognak-e. Az első napon egy hang alig jött ki a torkomon és kb. a 2. szavamnál már sírtam.


A táborban megtanultam, hogyan szeressem magam, hogyan bízzak magamban, és fogadjam el a világot teljes földi tökéletességében. Minden egyes meditáció egy élő és érző testrészt rakott hozzám. A tábor végén a hernyóból pillangó lett. De úgy is fogalmazhatnék, hogy az élettelen, motorokkal működő testem megtöltődött lélekkel, érzésekkel és önmagammal :-)


Gréti mindvégig feltétlen szeretettel foglalkozott velünk. Egyénileg állt hozzánk, és folyamatosan segített a szavaival, támogatásával és a tudásával. Csodálatos ember. :-)


A csapat varázslatos volt. Új barátságok is születtek. Hatalmasakat sírtunk, nevettünk, beszélgettünk, elfogadtunk és szerettünk.


Most éppen ülök az ágyamon, és azon kapom magam, hogy csend van. Ez jó. Eszembe jut, hogy nincs szükségem a gondolataimra, jó nekem a csend önmagában, hogy örülhessek a pillanat magasztosságának.


Talán hallottunk sok teóriát, hogy mi a múlt és a jövő. Ezek nem léteznek, ám annál nagyobb hatást tudnak gyakorolni ránk. A múltat elengedni, az egyik legfontosabb tényező életünkben... Tegyük hát le a múltat, hiszen átéltük már általa, amit át kellett élnünk. Változtatni nem áll módunkban rajta, minden negatív érzelem pedig teherként rakódik ránk, mely akadályozhatja sorsunk további kedvező alakulását.


A legszerencsésebb, amit tehetünk a múltbéli negatív élményeinkkel szemben, hogy elfogadjuk olyannak, amilyen. Úgy voltak jók, ahogy voltak. Mert általuk válhattunk olyanná, amilyenek jelen pillanatban vagyunk.


Legfontosabb tehát, hogy mi van MOST! Élvezem minden pillanatát minden napnak, amelyen felébredhetek, és energiát kapok arra, hogy elvégezzem azt, amit el "kell" végeznem úgy, hogy közben élvezem, amit cselekszem. Ez a boldogság a mostban.


Köszönök mindent Gréti és köszönöm Nektek is Barátaim! :-)"

P. Nóri


"Nekem óriási előrelépés és élmény volt minden szempontból Gréti tábora.

Első sorban, hogy mertem a megérzésemre hagyatkozni, hogy mennem kell, mindenképpen ott a helyem, nagyon jó lesz; másodsorban, hogy kiálltam a szívem/lelkem szava (azaz magam) mellett azzal, hogy nem vettem figyelembe, ki mit gondol (külön töltöm a Páromtól a szilvesztert, stb.); harmad részről pedig, hogy tudtam magam függetleníteni az olyan véleményektől, mint:

- komolyan el merek úgy menni, hogy nem ismerek senkit (de szó szerint, még Grétit sem ismertem korábbról)?,

- ismeretlenekkel együtt aludni (ráadásul négy fős szobában)?,

- és így tovább, kaptam az "ívet", de végig nyugodt maradtam, biztatott a belső hang, hogy meg se halld ezeket, rám figyelj: menj, jó lesz.


És maximálisan így is lett. Olyan szeretetteljes, elfogadó Csapat jött össze, hogy szívem szerint maradtam volna még jó néhány napig és mindig melengeti a szívemet, ha visszagondolok az ott eltöltött napokra.

Ez a nagy dózisú feltétel nélküli szeretet még mindig velem van, azóta sem csökkent bennem, fűt belülről és már tudom, örökké velem marad! Csodálatos érzés!


Másrészről ennyit régen nem nevettem, mint a táborban :o) a hangulat szuper, oldott volt, Gréti pedig nagyon jól felépítetten vezette a gyakorlatokat és közben óriási megértéssel, elfogadással és szeretettel terelgetett minket. Egy percig sem unatkoztam és szerintem mások sem.


Mindenkinek szívből ajánlom Gréti táborait, akkor is, ha egyedül megy valaki, mert itt könnyen be tud majd illeszkedni és biztosan nem fogja magát különcnek érezni (itt senki nem volt az)


Én azt a gyerekkori rossz érzést akartam felül írni, hogy sosem tudtam magam elengedni és jól érezni a táborokban - maximálisan sikerült, annyira, hogy nemsokára újra csatlakozom :-) Sőt, alig várom, hogy mehessek!


Szeretet-öröm-elfogadás-oldódás és oldottság-érdekes,változatos és hatásos gyakorlatok-jelentős fejlődés, hatömören kellene a tábort összefoglalnom.


Köszönöm Gréti, köszönöm Tábortársaim ezt az életre szóló rendkívül pozitív élményt!"

Linda Kanadából

"A nyári táborban vettem részt Vöröstónál. Minden elképzelésemet felülmúlt. Fantasztikus csapat volt, gyönyörű helyeken jártunk, kirándultunk. 

Nagyon sokoldalú, értékes, hasznos gyakorlatok pl. jóga, pránajáma légzés, csoportos vezetett meditációk, családállítas stb. 

Az elméleti tudásomra kiválóan ráépult ez a gyakorlatias, nagyon komplex, jól felépített 4 napos tréning. Életemben először tudtam ilyen sokáig a jelenben, mostban élni, és nem a jövővel foglalkozni vagy a múlton rágódni. 

Boldog vagyok, hogy Grétát megismerhettem. Mindenkinek teljes szívvel ajánlom a tábort!"

Kriszta


"Kedves Gréti! Annyira köszönöm Neked a tábort, hogy az Szavakkal nem kifejezhető. Olyan sok ideje keresek már valamit, Ami ennyire épiti a pici érzékeny zárkózott lelkemet és most végre RÁD találtam!

Köszönöm a türelmedet, megértésedet és az egész családod jóságát. Soha ne hagyd Abba, amit csinálsz, mert nagyon sokat adsz ezekkel a táborokkal szerintem mindenkinek, nem csak Nekem.

Most így 1 hét elteltével lassan leesik Minden kártya és meditáció jelentése.. Mindegyik az életembe vág! Nagyon jó!

A legjobban AZT sajnálom, hogy nem tudok Minden táborba elmenni, de amelyikbe csak tehetem biztos, hogy elmegyek! Ja és a vicc az, hogyha nem lett volna cisztám, még most sem ismernélek! Remélem érzed AZT a sok hálát, amit mi táborosok érzünk irántad!

Millió ölelés : Kriszta"

K. András

"Gréta tábora a legjobb dolog, ami történhetett velem! Mindenkinek ajánlom! :-)"

Zsömbör-Gere Gréta

Okl. természetgyógyász, kineziológus, life és business coach, védikus életmód mentor, családállító, kommunikációs és önismereti szakember.

Tel.: +36/70 311 6057

E-mail: gere.greta@gmail.com

Facebook: Hazaérkezés - Út önmagunkhoz

A programváltozás jogát fenntartjuk.

2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros 2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros 2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros 2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros 2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros 2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros 2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros 2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros 2024 családállítás önmegvalósítás önismeret meditáció kineziológia Dunaújváros spirituális elvonulás spirituális tábor önismereti és meditációs tábor önismereti és meditációs elvonulás 2024 természetgyógyász Fejér megye kineziológus kineziológia önismeret kineziológia Dunaújváros meditáció tábor life coach life coaching Dunaújváros önismereti tábor önismereti elvonulás meditációs tábor meditációs elvonulás kineziológus Dunaújváros családállítás Fejér megye életmód tanácsadó meditációs klub családállítás kineziológia coach Dunaújváros